Nu digitaliserar vi reservdelsbranschen.

Sökes: Borås bästa frontend-, backend- & fullstackutvecklare.

Vill du vara med att bygga nästa generations webbaserade affärssystem för återförande av bildelar? Genom att bygga system som stöttar Försäkringsbolag, demonteringar och verkstäder i att återbruka begagnade bildelar hjälper vi till att bidra till en bättre miljö genom cirkulär ekonomi. Vi är en branschledande organisation med internationella karriärmöjligheter där våra medarbetare är vår största tillgång.

Hos oss arbetar du fritt under ansvar med ny teknik i en miljö där lärande är en del av vardagen. Vi har mycket på vår lista att göra så vi söker dig som är frontend-, backend- eller fullstackutvecklare.

Recopart AB är ett produktbolag som utvecklar IT-system för bildemonteringar, verkstäder och försäkringsbolag. Vi håller på att förnya våra produkter och ändrar vår leverans till SaaS. Hos oss är du del av ett prestigelöst och hjälpsamt gäng i en skön arbetsmiljö.

Bolaget ingår Atracco Group som i sin tur ägs av det amerikanska börsbolaget LKQ som omsätter över 6,1 miljarder (USD) och har ca 51 000 anställda globalt.

I din roll ingår det att tillsammans med kollegor i ett utvecklingsteam samt andra externa intressenter som ex. produktägare leverera funktionalitet till verksamhetskritiska system. Du förväntas att aktivt delta i utforskande och beslutstagande aktiviteter för att nå de kort- och långsiktiga mål som sätts för produkterna. Du tillsammans med ditt team tar fullt ansvar för kvalitet och leverans.

Vi söker dig som är en lagspelare som gillar att omsätta idéer till verklighet där du har en bra balans mellan kvalitet och tempo. Du tar ägandeskap över problem och du har förmågan att bryta ner dessa till konkreta uppgifter. Du är van vid agila arbetssätt.

Det är viktigt att du uttrycker dig väl på svenska och engelska i tal och skrift samt har en mycket god kommunikativ förmåga. Du har ett genuint intresse för teknik och som person är du ansvarstagande och driven med ett professionellt agerande.

Du har flerårig erfarenhet av utveckling.

Vi arbetar med följande tekniker och verktyg och kräver att du behärskar de som du berörs av i din roll (frontend, backend, fullstack).

– Git, Docker, Kubernetes, React, Azure, Linux, dotnet, databaser (postgres och eller sql server)

Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med provanställning.

Recopart har sitt huvudkontor i Borås men vi är öppna att prata om vart ditt arbete utgår ifrån. Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan till rekrytering@recopart.se, märk din ansökan med ’Utvecklare’.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att höra av dig till:

Annelie Bärve, HR Manager

Telefon 0730-97 75 77 annelie.barve@atracco.se

David Kochbati, CTO

Telefon 033-348 43 02 david.kochbati@recopart.se

Vi tillsätter tjänsterna löpande så passa på att söka nu!